Згідно плану капітального ремонту та реконструкції доріг у місті Гнівані в першу чергу проводяться роботи з асфальтування вулиць, які мають важливе стратегічне значення, тобто,  ведуть до шкіл, садочків, великих підприємств та інших стратегічно важливих об’єктів.

Фото без опису

З початку 2017 р. в місті покладено 7,101 тис.м² асфальтового покриття. Заасфальтовано ділянку вул. Соборної і вулицю Сагайдачного протяжністю - 418 м, що веде до ДНЗ №3 та з’єднує вулиці Європейську та Соборну. Отже,  сьогодні до всіх дошкільних, позашкільних та шкільних закладів освіти прокладено асфальтоване покриття. Також у цьому році заасфальтовано дві площі, перша - майданчик поруч з будинком культури -497 м², друга - перед міськими бібліотеками по вул. Соборній,  - 625 м², де найближчим часом планується відкриття площі Т.Г. Шевченку та встановлення пам’ятника Великому Кобзарю.

Також заасфальтовано частину вулиці Квітневої – 101 погоних м. До речі,  у минулому році  житель  даної вулиці Руслан Веслов заасфальтував першу її частину  за власні кошти.

Нещодавно завершилися роботи з асфальтування тротуару вулиці Терешкової - 980 м², та асфальтування частини вулиці  Я. Мудрого, що веде до школи (бувша 9 Січня) - 330 м.

У найближчих планах міської ради - асфальтування вулиць Козацької (Пархоменка), Гулевич (Баумана), вул. Піддубного    (Маяковського).