У цьому році вже втретє на спортивному майданчику Гніванських міських станцій юних техніків та натуралістів у день  Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається 14 жовтня,  водночас з Днем Українського козацтва та Днем захисника України відбулося козацьке свято.

Фото без опису

Приємно відзначити, що за ініціативи Гніванського міського голови В.В. Кулешова у цьому  році спортивний майданчик було дооблаштовано асфальтованими вело-роликовою доріжкою та майданчиком для баскетболу.

Свято, організовано та проведено працівниками станцій юних техніків та натуралістів за сприяння Гніванської міської ради та приватного підприємця Дрозда А.С.

Фото без опису

 Неабияку козацьку спритність та завзяття показали діти, що прийшли на свято. Козацькі розваги були цікавими як для дітей так і для дорослих.Присутні також мали змогу насолодитися майстерними виступами колективів Гніванської музичної школи естетичного виховання.

Фото без опису

 На свято завітали гості з сусідньої республіки Польщі, гміни Сухи Ляс. Вони, разом з усіма іншими учасниками свята пройшли  козацькі випробовування: стріляли із лука, кидали м’яча, показували свою увагу та спритність, а також із задоволенням смакували козацьким кулішем, звареним керівником гуртка СЮТ Панченком В.Б., бутербродами з салом, приготовленими працівниками міської ради, пампушками та напрочуд смачним і ароматним травяним чаєм, звареним керівником гуртків СЮН Поворознюк Л.О.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису