В цей час у м. Києві в Національному агенстві України з питань державної служби, проходить міжнародна конференція. Делегацію з Вінничини разом з чотирма колегами та керівником Центру підвищення кваліфікації при облдержадміністрації Пишиніною Т.С., представляє Гніванський міський голова Володимир Кулешов.

Фото без опису

Мета конференції: обговорити сучасні потреби і можливості розвитку людських ресурсів органів місцевого самоврядування та підготувати пропозиції щодо актуальних напрямків розвитку. На даній конференції також розглядають питання щодо розвитку об’єднаних територіальних громад  в умовах децентралізації та допомога міжнародних фондів.

Учасниками конференції є представники Національного агенства України з питань державної служби, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; міські та селищні голови з різних областей України; представники національної академії державного управління при Президентові України; представники «Інституту самоврядування»; представники органів місцевого самоврядування; представники громадських організацій.Фото без опису