Романтичне шахрайство

Завалося б, жодна жінка у здоровому глузді не надсилатиме гроші чоловікові, якого вона жодного разу не бачила на власні очі. Саме так, у здоровому глузді – жодна. Але шахраї – це, у першу чергу, дуже сильні маніпулятори та майстри соціальної інженерії, які прекрасно знають жіночу психологію, швидко визначають слабкі місця і у подальшому спілкуванні тиснуть на них. Вже після декількох листів і телефонних розмов здоровий глузд жертви міцно спить. Зачарована жінка починає мислити у рамках завданих шахраєм.

Що таке патронат над дитиною?

Патронат над дитиною - це «швидка сімейна допомога» дитині та її сім’ї, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання нею, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Сім’я патронатного вихователя — це сім’я, в якій за згоди всіх її членів повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.

ЯК ОФОРМИТИ ДОГЛЯД ЗА ОСОБОЮ, ЯКА ЙОГО ПОТРЕБУЄ

Ви здійснюєте догляд за особою з числа своєї сім’ї, яка потребує постійного догляду та з якою проживаєте? Отже, ви  надаєте соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі (далі – послуга з догляду).

Відключення електроенергії!

За повідомленням диспетчера РЕМу,завтра, 31 серпня, у зв'язку з відключенням одного підприємства від електропостачання, буде знеструмлено **4 фідер з 10 год до 12 год **(центр міста та р-н цукрового заводу).

УВАГА! Планові відключення електроенергії!

За повідомленням диспетчера РЕМу, в суботу, 2 вересня, з 9-00 до 14-00 год. у зв'язку із виконанням підрядних робіт з обслуговування електричних мереж буде знеструмлено 20 фідер. Це район колишньої Витави, с. Грижинці та свердловина грижинецького водозабору!

Корисні посилання