На Вінниччині розпочався сезон кліщів

ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД КЛІЩІВ? На прогулянки надягайте кофти з довгим рукавом, щільні штани, шкарпетки. Одяг повинен бути світлих відтінків і щільно прилягати до тіла - це знизить ризик потрапляння кліща на тіло.

Увага! В громаді лунатимуть планові вибухи!

В зв’язку з проведенням навчального процесу Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС до Вінницької області в громаді проводитимуться практичні підривні роботи. Вибухи лунатимуть

Охорона праці під час робіт на висоті

Останнім часом значна кількість нещасних випадків трапляється під час падіння працівників з висоти.   Особливо це стосується ремонтної діяльності та  складування, де  можливі значні  ризики травмування, і лише дотримання вимог законодавства з охорони праці дасть можливість убезпечити людей від нещасних випадків та  травмування.

Стартував ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

вчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, за підтримки міністерств і відомств, у березні-червні 2024 року проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».

До уваги власників пасік!

Товариство з обмеженою відповідальністю "Поділлялатінвест" повідомляє, що планує внесення засобів захисту роблин на полях, прилеглих до сіл Ворошилівка та Могилівка Гніванської ТГ на посівах озимого ріпаку в період з 7.04.2024 по 10.04.2024. Буде вноситися препарат ФАСТАК (другий клас токсичності).

Корисні посилання