Гніванська міська рада презентувала найбільший проект за підтримки ЄС у Вінницькій області у сфері енергоефективності

Місто Гнівань продовжує реалізацію проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». Це найбільший проект, який реалізовувався у Вінницькій області, за підтримки Європейського союзу. Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

21 вересня у м. Вінниця відбудеться стартова прес-конференція проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»

Запрошуємо представників засобів масової інформації на стартову прес-конференцію проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Запрошуємо постачальників товарів та послуг у сфері енергоефективності взяти участь у тематичній виставці!

22 вересня у м. Гнівань у рамках святкування Дня міста та Тижня сталої енергії відбудеться тематична виставка товарів та послуг у сфері енергоефективності для місцевих мешканців.

Міський творчий конкурс «Енергоефективність і енергозбереження очима школярів Гніванської ОТГ» чекає твоїх шедеврів!

10-19 вересня 2018 року у м. Гнівань проводиться міський творчий конкурс «Енергоефективність і енергозбереження очима школярів Гніванської ОТГ»

Корисні посилання