Про інформаційно-просвітницьку кампанію у новому відео проекту "Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань"

«Екосвідомість та енергоощадність – це норма життя» - саме під таких гаслом м. Гнівань реалізовує інформаційно-просвітницьку роботу у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»!

11 листопада - Міжнародний день енергозбереження!

Найпростіші заходи енергозбереження доступні для кожного з нас. І це дозволяє досягнути значної економії коштів та знизити рівень забруднення навколишнього середовища, ризиків зміни клімату.

Тиждень сталої енергії в НВК

Упродовж Тижня сталої енергії, що проводиться в рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», з 22 по 28 вересня 2019 р. в навчально-виховному комплексі «ЗШ І-ІІІ ст.-гімназія №2» м.Гнівані було проведено ряд заходів.

Педагоги Гніванської ОТГ продовжують навчати дітей бути екосвідомими та енергоощадними

16 вересня для педагогів Гніванської ОТГ відбувся тренінг на тему «Екологічне та енергоощадне виховання: теорія і практика» у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

14-15 вересня у м. Гнівань відбулася перша «Школа екосвідомих гніванчан»

14-15 вересня 60 учні усіх шкіл Гніванської ОТГ взяли участь у одноденних тренінгах «Школа екосвідомих гніванчан». Заходи проводилися у рамках проекту  «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

22 вересня гніванчани відсвяткували День міста та відкриття Тижня сталої енергії

22 вересня гніванчани відсвяткували 390-річницю з дня заснування міста Гнівань. Цьогоріч свято Дня міста вдруге відбулося разом із відкриттям Тижня сталої енергії. Тиждень сталої енергії проходить вдруге у м. Гнівань протягом 22-28 вересня у рамках реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Корисні посилання