19 вересня відбулася ІІ прес-конференція проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань»

Місто Гнівань продовжує реалізацію проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». Це найбільший проект, який реалізовувався у Вінницькій області, за підтримки Європейського союзу.

Запрошуємо представників засобів масової інформації на другу прес-конференцію проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

Програма святкування Дня міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 22 вересня погоджена!

28 серпня у Гніванській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи. Усі напрацювання та плани керівництва, працівників сфери культури і освіти громади, громадськості та команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» синхронізовано. Офіційний анонс з програмою свята буде опубліковано протягом наступного тижня.

Делегація Представництва ЄС в Україні вперше завітали до міста Гнівань!

6-7 серпня у м. Гнівань відбувся плановий моніторинговий візит делегації Представництва ЄС в Україні з метою перевірки ходу реалізації проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

22 вересня місто Гнівань святкуватиме День міста та відкриття Тижня сталої енергії!

Такі рішення було прийнято минулого тижня під час зустрічі робочої групи за участі міського голови Володимира Кулешова, представників міської ради та команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

Корисні посилання