Володимир Кулешов та Анатолій Дрозд в ці дні перебувають в Сполучених Штатах Америки з робочим візитом по запрошенню Консульства України в штатах Вашингтон та Орігон, під час якого заплановані важливі зустрічі з Консулом Валерієм Голобородько, представниками благодійної організації «International Headquarters» та мерами міст.

Фото без опису

Візит відбувається за сприянням радника консула з питань культури і економічних стосунків, громадянина США, члена ГО «»Гніванчани» нашого земляка Анатолія Кучера. В перші дні візиту відбулася зустріч в місті Денвер штату Колорадо з керівником благодійної компанії «International Headquarters» В. Дугласом Джексоном, під час якої була підписана трьохстороння довгострокова угода про співпрацю між громадою Гнівані, Анатолієм Кучером та керівником благодійної організації. Відповідно даній угоді вже в найближчі дні зі США в Україну відправиться перший контейнер для Гніванської лікарні з діагностичним медичним обладнанням на суму більше 1млн. доларів США. В рамках угоди подальше забезпечення обладнання Гніванської лікарні до повного насичення необхідним сучасним діагностичним, реанімаційним та лікувальним медичним  обладнанням. В наступні дні в Сіетлі (штат Вашингтон) відбудеться решта запланованих зустрічей.

На фото "Гніванчани" в супроводі директора логістики  «International Headquarters» Мішеля Фрая знайомляться з роботою компанії та складськими майданчиками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Компанія «International Headquarters» робить благодійні поставки в усі куточки світу

Фото без опису

Під час переговорів та підписання угоди. Анатолій Кучер головний фігурант, на якого з боку компанії покладаються  обов'язки виконання сторонами умов договору.

Фото без опису

Угода підписана  та скріплена рукостисканнями.

Фото без опису

Партнери компанії стають її частиною та отримують футболки з відповідною символікою.

Фото без опису