В рамках проведення реформи правоохоронних органів в Гніванському відділені поліції ще у березні 2017 року була створена група швидкого реагування (далі ГРШ).

Фото без опису

Основне завдання групи патрульної поліції – гарантування безпеки та правопорядку, охорона прав і свобод громадян, боротьба з правопорушеннями та злочинністю, профілактика правопорушень, перевірка людей, які знаходяться на обліку а також ведення нагляду за безпекою дорожнього руху. Тому, для більш якісної роботи ГРШ, Вінницьким ГУ НП було передано патрульний автомобіль марки  TOYOTA Camry. Даний автомобіль оснащений  проблисковими маячками і спецсигналами та вже патрулює вулицями міста.

На останній сесії Гніванської міськради, яка відбулась 21 червня, начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик виступив з проханням до місцевих депутатів про виділення коштів на придбання автомобільних шин та газобалонного обладнання, яке значною мірою зекономить витрати на пальне. Депутати підтримали дане прохання та виділили кошти у сумі 30 тис.грн.

Також нещодавно міська рада виділила кошти Гніванському ВП для придбання та установки камери відеоспостереження, завдяки якій з’явилась  можливість відслідкувати рух автомобілів у разі скоєння різних видів правопорушень. Ще одну камеру планують встановити на виїзді з міста.