Незабаром в селі Демидівці з'явиться мережа проводового Інтернету від провайдера QNET (К'ЮНЕТ). Сприяння у вирішенні цього питання надала Гніванська міська рада та її голова Володимир Володимирович Кулешов. Організаційні питання взяв на себе староста сіл Демидівки та Могилівки Юрій Мельник. Роботи з його облаштування було розпочато в минулому році, але було зупинено через наявність перешкоди - заліснення лінії електропередач, яка використовується для прокладання основного мережевого кабеля.

На изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природа

Для усунення цієї перешкоди на допомогу прийшли небайдужі місцеві мешканці- демидівчани, яких організував Віталій Господарець та депутат Гніванської міської ради Анатолій Федорович Поліщук. Ними було розчищено самосів дерев та кущів протяжністю більше 1 км вздовж дороги обласного значення "Тиврів-Браїлів".

На изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природа

Цим забезпечено не тільки підготовку до прокладання мережевого кабелю проводового Інтернету, але й усунуто причину автоматичних відключень сіл Демидівки та Могилівки від енергоживлення через часті випадки короткого замикання (яке виникало через контакт гілля дерев з лінією електропередач). Щодо проводового Інтернету необхідно зазначити, що в минулому році стати його користувачами виявили бажання понад 100 сімей демидівчан. Однак, з урахуванням запланованого кодування сигналів основних телевізійних каналів кількість таких сімей може суттєво зрости. "Інтернетизація" села Демидівки стане ще одним гарним кроком в покращенні комфортного проживання мешканців села Демидівки у складі Гніванської міської об'єднаної територіальної громади.