11.04.2021 року

 

Повідомлення про оприлюднення

проекту рішення Гніванської міської ради

«Про встановлення місцевих податків та зборів на території

Гніванської міської територіальної громади»

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень громадян та суб’єктів господарювання, Гніванська міська рада оприлюднює проект рішення № 217 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гніванської міської територіальної громади».

 З проектом рішення, додатками до нього та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Гніванської міської ради у мережі інтернет у розділі «Офіційні документи», «Регуляторна політика».

  Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до вказаного  проекту рішення будуть прийматися протягом одного місяця з дати оприлюднення за адресою: 23310, Україна, Вінницька область, Тиврівський район, м.Гнівань, вул. Соборна, 64, Гніванська міська рада.

  Телефон для довідок: 043-55-3-33-39; факс: 043-55-3-40-88;

E-mail: ofisrada64@gnivan-miskrada.gov.ua

Відповідальні особи: Висідалко Андрій Тимофійович, секретар Гніванської міської ради, Штін Олена Юріївна, головний спеціаліст фінансового відділу Гніванської міської ради,Ровінська Валентина Дмитрівна, начальник відділу з земельних та житлово-комунальних питань Гніванської міської ради.

 

Міський голова                                                                                            В.В. Кулешов