Фото без опису

З нагоди цієї події Демидівська філія КЗ "ЦКД "Калина" спільно з місцевими та запрошеними артистами підготувала для мешканців села чудове свято.

Захід розпочався з вітального слова міського голови Володимира Кулешова, який побажав усім присутнім міцного здоров'я та достатку, а селу розвитку та процвітання! До привітань долучилися настоятель храму отець Ігор, староста села Світлана Покиньчереда та місцевий депутат Анатолій Поліщук. Вони подякували мешканцям за їхню активність та небайдужість до рідного села, а також вручили запашний коровай, яким пізніше пригостили усіх присутніх.

На площі перед будинком культури працювала виїзна торгівля. Там кожен бажаючий міг пригоститися різними смаколиками від місцевих ґаздинь. Також на святі частували рибною юшкою та козацьким кулішем, який приготував земляк Вячеслав Побережний. Цей чоловік в кінці свята зробив приємний сюрприз усім мешканцям села, подарувавши комп'ютер для Демидівського будинку культури.

Найменших гостей розважали цікавими іграми та конкурсами казкові герої з мультфільму "Фіксики". Але найбільшою радістю для них стало відкриття оновленого дитячого майданчика біля будинку культури.

Протягом свята кожен міг взяти участь у святковій лотереї та виграти цінні призи від місцевих меценатів.

Святкова та по-домашньому затишна атмосфера панувала на святі до самого вечора. Кожен присутній отримав заряд позитивної енергії. Дійство закінчилася дискотекою під відкритим небом.

Такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе та свої можливості.

Гніванська міська рада висловлює щиру подяку старості села Світлані Покиньчереді та депутату міської ради Анатолію Поліщуку за велику роботу, яку вони провели напередодні та під час свята. Окрема подяка Демидівіській філії КЗ "ЦКД"Калина" та усім артистам за створення святкового настрою. Також дякуємо нашим меценатам за фінансову допомогу в організації свята, а саме: директору ТОВ "Демидівський граніт" Петру Толкачу, депутату обласної ради Володимиру Прідолобі, голові ГО "Гніванчани" Анатолію Дрозду, депутатам міської ради Сергію Снігуру, Анатолію Поліщуку та старості Світлані Покиньчереді.