Запрошуємо зацікавлених представників органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, комунальних та приватних підприємств, громадських об’єднань  взяти участь у вебінарі «Оцінка рівня ефективності систем водопостачання і водовідведення  та шляхи їх вдосконалення», який відбудеться 10 грудня 2021 року.

Фото без опису

У рамках заходу буде розглянуто широкий спектр актуальних тем, які стосуються організації якісних послуг, комплексного підходу до проектування, будівництва, модернізації, підвищення енергоефективності та автоматизації  систем водопостачання та водовідведення.

Спікером вебінару є Сергій Карелін - провідний експерт України з питань водопостачання та водовідведення; засновник групи підприємств «ГідроАвтоматизація»; експерт платформи "Expert Platform for Energy Efficiency", Програм DOBRE (USAID) та "U-LEAD з Європою" (GIZ); експерт  Всеукраїнської Асоціації ОТГ та Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України.

 

Захід відбудеться 10 грудня 2021 року, початок - о 10:00, очікувана тривалість - 3 години з перервою.

Для реєстрації учасників вебінару просимо заповнити онлайн-форму до 8 грудня 2021 року за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/11XJfn1FlTlHQ12I0FV-QspXsQH1cv-20bnW2beJZWlc/edit

Контактна особа – Ланова Анастасія (lanova.nastya@gmail.com,  +38(093)347-10-07 .

Посилання на онлайн-трансляцію заходу на ZOOM-платформі буде надіслане зареєстрованим учасникам додатково.

Даний захід реалізовується у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проєкти» (CoM-DeP). Реалізацію проєкту здійснюють Гніванська міська рада у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». Бенефіціаром проекту є Вінницька обласна державна адміністрація.