Закликав людей, які зібрались на загальних зборах сіл Демидівки та Могилівки, читаючи постанову зборів у пункті покращення благоустрою, комфорту та привабливості населених пунктів староста Ю.В. Мельник.

Фото без опису

   Скоро 1 вересня і діти після канікул підуть до школи. Юрій Володимирович  хоче, щоб вони йшли на чистих та прибраних вулицях. І це звучало в одному з пунктів постанови. А ще гострі питання стояли про водопостачання, забезпечення мобільним зв’язком, екологію, збором  та вивезенням сміття, перевезенням сипучих вантажів та поліпшення роботи медичних закладів.

Фото без опису

   У зборах, які відбувалися більше 6 годин у селах Могилівці та Демидівці взяли участь міський голова В.В. Кулешов, який зі знанням справи відповідав на всі гострі питання, староста сіл Ю.В. Мельник, який організував та вів збори, керуюча справами міської ради О.В. Поштар, яка була обрана секретарем зборів, головний лікар «ЦПМСД» М.С. Сташук, депутати та члени виконкому міської ради Могилівки та Демидівки:  І.С. Стужук, Є.Є. Масенцов, В.О. Прідолоба, Л.Ю. Капула, А.Ф. Поліщук, О.М. Немодрук, В.С. Козаковцев, В.Т.Кириленко.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису