21 серпня 2018 року комісія, до якої ввійшли представники Тиврівського районного відділу освіти та представники Гніванської міської ради в особі першого заступника міського голови та начальника новоствореного відділу освіти Гніванської об’єднаної територіальної громади, відбувся об’їзд навчальних закладів дошкільної та середньої загальної освіти.

Фото без опису

   Комісія перевірила стан підготовки до нового навчального року всіх дитячих садочків м. Гнівані, Альтернативну середню ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини, Навчально-виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2», ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (м. Гнівані) та ЗОШ І-ІІ ступенів с. Грижинці.

  Фото без опису

   Відвідавши навчальні заклади міста, комісія дійшла висновку, що більшість навчальних закладів підготовлені до 2018-2019 н.р., а найвищу оцінку дали: садочкам №1 та №5, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2», ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 та ЗОШ І-ІІ ступенів с. Грижинці.  У садочках №2 та №3 на сьогоднішній день ще завершуються ремонтні роботи, які планують закінчити до початку навчального року.

Фото без опису  

  У ході спілкування із завідуючими дитячих садочків та директорами шкіл, було почуто слова вдячності батькам та спонсорам, а також Гніванській міській раді, за постійну допомогу у поточних ремонтах навчальних закладів.

Фото без опису