З 20 по 24 серпня в с. Грижинці проходить захід християнського відпочинку. Організаторами та спонсорами є Грижинецька релігійна громада «Християни Віри Євангельської». Зустрічі проходять у форматі дитячого табору, який розміщений на території Грижинецького будинку культури. Учасниками є діти села Грижинці, міста Гнівань та інших прилеглих населених пунктів.

    

Близько сотні дітей мали змогу пройти навчання у формі гри за такими напрямками: «Взаємодія батьків і дітей», «Як збудувати гарну дружбу», «Взаємодія вчителів і учнів», «Як будувати суспільство». Табір діє вже другий рік. Учасники перебувають у таборі безкоштовно, де також отримують повноцінне харчування. 
До заходу було залучено майже 50 чоловік, серед яких координатори, вихователі, аніматори та інші спеціалісти.
Чудова атмосфера панує на різних ігрових локаціях. Діти залюбки займаються рукоділлям, різьбою по дереву, малюванням, беруть участь у вокальних та спортивних конкурсах. А найменші учасники із задоволенням граються на встановлених батутах.
Організатори заходу висловлюють щиру подяку за підтримку директору Грижинецького БК Помикаловій Л.А. та депутату Гніванської міської ради Мельник С.П.