21 вересня у Гніванському міському будинку культури відбулося виїзне засідання Клубу голів ОТГ Вінниччини. Захід проходив за сприяння Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування, Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування та Гніванської міської ради.

Фото без опису

У зустрічі взяли участь голови громад області, радники Вінницького ЦРМС Євгеній Шаповалов та Інна Святна, заступник директора Департаменту фінансів Вінницької ОДА Олександр Горба, керівник секретаріату Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк. У форматі онлайн-зв’язку поспілкувався з учасниками зібрання і директор ВЦРМС Олег Левченко. 

Фото без опису

Головним питанням засідання було: формування бюджету громад на наступний рік з урахуванням усіх новацій, закладених у проекті Держбюджету-2019, та змін у Податковому кодексі. 
Під час зустрічі голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов презентував досягнення громади та розповів про реалізацію нещодавно виграного майже мільйонного проекту по термомодернізації ДНЗ м. Гнівані. Голови ОТГ відвідали бюджетоутворюючі об'єкти Гніванської ОТГ: ТОВ "Вінницьку нафто-бітумну компанію" та ПрАТ "Гніванський завод спецзалізобетон", який нещодавно відновив свою роботу. 

Фото без опису


Такі зустрічі допомагають головам ОТГ отримати досвід від своїх колег у розвитку новостворених об’єднаних територіальних громадах.