12 жовтня до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці на подвірї Станції юних техніків відбулося свято «Козацькі розваги». 

Фото без опису


Розпочався святковий захід із вітального слова міського голови В.В. Кулешова, який побажав усім присутнім міцного здоров’я, злагоди у родинах та мирного неба над головою. Також подякував нашим захисникам за мужність, героїзм, відвагу та патріотизм, які на даний час виконують свій військовий обов’язок, захищаючи нашу Батьківщину.

 

Фото без опису

 Хвилиною мовчання було вшановано загиблих гніванчан, які віддали своє життя за рідну Батьківщину.
Визначною подією стало нагородження відзнакою Президента України
«За участь в антитерористичній операції» 38 гніванчан, одного з яких нагороджено посмертно. Нагороди Президента вручив представник Тиврівського  військового комісаріату, подяки та грошові  сертифікати від міськради - очільник громади.  Також медалями було відзначено  постійних волонтерів, які допомагають нашим захисникам, які перебувають в зоні АТО.

Фото без опису


В той час, як вітали наших героїв, на площі СЮТ зібралось чимало дорослих та дітей, де усі бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсах, від чого отримали масу позитивних емоцій та солодкі сюрпризи.
Також на території для всіх бажаючих працювали спортивні локації, де проходили невеличкі змагання з баскетболу, гирьового спорту, тенісу та перетягування канату.
На завершення свята усі присутні мали змогу поласувати смачним козацьким кулішем та бутербродами, пампушками, свіжозвареним трав’яним чаєм.

Наступного дня під час святкування Дня села свої відзнаки від Президента України та грошові сертифікати отримали 8 мешканців с.Демидівка, які брали участь в АТО.

 

 

Фото без опису