Декілька днів назад з робочим візитом нашу громаду відвідали представники засобів масової інформації Вінниччини на чолі з виконавчим директором Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України Владиславом Філатовим. Метою візиту було: побачити соціально-економічний розвиток громади, створеної менше року тому.

Фото без опису


Прес-конференція відбувалася в міському будинку культури у форматі круглого столу. Журналісти мали змогу отримати відповіді на усі поставлені ними запитання, що стосуються життя та розвитку Гніванської об’єднаної територіальної громади.
Міський голова Володимир Кулешов розповів про успіхи, що вдалося досягти протягом року після створення ОТГ, про пророблену роботу, нові можливості та плани на майбутнє. А староста сіл Могилівка та Демидівка Юрій Мельник зазначив, що приєднання їхніх сіл було необхідним для розширення перспектив розвитку їхньої місцевості. 

Фото без опису


Далі учасникам прес-конференції було запропоновано відвідати та поспілкуватися з керівниками бюджетних установ міста, а саме: НВК «ЗШ І-ІІІ ст. гімназія-№2», ДНЗ №1 «Оленка» та новостворений Центр медико-санітарної допомоги (поліклінічне відділення).

Фото без опису


Після завершення прес-туру міський голова подякував гостям та запросив знову відвідати нашу громаду в наступному році, аби на власні очі побачити нові досягнення Гніванської ОТГ.