Проект Гніванської міської ради «Спортивному корпусу у м.Гнівань бути» став переможцем п’ятнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад у 2018 році. Додатково до Гніванського бюджету будуть залучені з обласного бюджету кошти в сумі 400,0 тис.грн.

Даний проект є першим етапом у будівництві спортивного корпусу. У результаті реалізації цього проекту буде побудовано фундамент та стіни спортивного корпусу. Усе будівництво спортивного корпусу розраховане на 4 роки. Після завершення усього будівництва ним зможуть користуватись не лише громадяни ОТГ, а і люди із суміжних громад Тиврівського та Жмеринського районів. У корпусі будуть  проводитись чемпіонати та турніри загальнообласного значення, зокрема для осіб з інвалідністю.

Об’єкт планується розмістити в центрі міста, поруч з загальноосвітньої школою №1 на 700 місць та реабілітаційним Центром реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Джерело" на 40 місць, у яких відсутні спортивні зали.  Неподалік розташовані школа-гімназія №2, дитсадки №1, №2, №3.

Загальна кошторисна вартість проекту 18877,835тис.грн.