Щороку 9 листопада своє професійне свято відзначають усі працівники культури та майстри народного мистецтва. 
Сьогодні, 13 листопада, на святковий захід,який відбувся у Дитячій музичній школі зібрались усі діячі культури нашої громади. Захід пройшов у форматі «чаювання», де присутні мали змогу ще ближче познайомитись один з одним, адже наша вже об’єднана територіальна громада поповнилася новими діячами культури. 

Фото без опису


Свято розпочалося з вітального слова міського голови В.В. Кулешова та першого заступника О.М. Яковець, які побажали присутнім здоров’я, добра, терпіння та наснаги у вихованні молодого покоління, подальшого донесення до людей чарівної мелодії, пісні, танцю та позитивного настрою. Очільник громади ще раз наголосив на тому, що музична школа є флагманом та гордістю нашої громади, завдяки якій наше місто Гнівань звучить на всеукраїнських та міжнародних сценах. Також до привітань приєдналися: в.о. директора Гніванського МБК Помикалова Л.А. й представники новоствореного відділу освіти Веслова Я.В. та Кравець О.І.
Зі сцени своїх колег вітали душевними мелодіями, піснями та запальними танцями вчителі ДМШ, культурні діячі міського будинку культури. Не обійшлося і без цікавих конкурсів, в яких брали участь усі присутні, від чого отримали масу задоволення. На завершення кожен бажаючий отримав ще одну надію на здійснення свого заповітного бажання, яке кинув у «торбинку щастя». 
Директор ДМШ Гуцал Т.В. подякувала усім, хто долучився до організації та проведення цього свята, а також міській раді за постійну підтримку і допомогу. Побажала усім миру, добра, злагоди в домівках, об’єднання думок і дій свідомих громадян нашої країни для спільної мети – подолання негараздів та нашого кращого майбутнього!
Загалом свято пройшло в дружній, теплій атмосфері. Зі слів глядачів такий захід приніс море позитиву, задоволення та нових вражень!