Сьогодні в Гніванській міській раді  мали честь привітати нашого земляка Віктора Ліщишина, який нещодавно повернувся із Чемпіонату світу з гирьового спорту, де виборов золото у своїй віковій категорії (серед ветеранів) і став Чемпіоном світу! Це вже його третя світова перемога.

Міський голова привітав чемпіона від усієї Гніванської об’єднаної територіальної громади.  Побажав подальших успіхів та нових здобутків на світових аренах, зазначивши, що дана перемога є визначною для всієї громади, а також великим позитивним прикладом для підростаючого покоління в напрямку спортивного та патріотичного виховання, якому Гніванська міська рада приділяє багато уваги. Володимир Кулешов вручив Віктору Ліщишину  подяку за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Гніванської ОТГ, прославляння нашого міста на національних та світових аренах. Також до привітань долучився голова ГО «Гніванчани» Анатолій Дрозд та працівники міської ради. В свою чергу Віктор Ліщишин подякував усім присутнім та особливо міському голові, адже без його матеріальної допомоги він не зміг би взяти участь у Чемпіонаті світу.

Бажаємо нашому Чемпіону здоров'я, сили і терпіння прославляти нашу рідну землю на світових турнірах, щоб наше місто й надалі звучало на міжнародних теренах!