Ця радісна звістка надійшла в Гніванську міську раду на минулому тижні. Попри всі недолугі плітки розпущені «місцевими політиками та активістами», які всіляко намагаються очернити роботу міської влади, що дане обладнання  продане чи то на Україні, чи то ще в США, благодійна допомога, подолавши політичні, бюрократичні та географічні перепони, доставлена в Україну.

 

Фото без опису

     Депутати зібралися на позачергове зібрання та проголосували за виділення коштів, щоб доставити контейнер (який має великогабаритні розміри, і може бути доставлений тільки спецтехнікою) з Одеси у Гнівань. Протягом останніх днів після отримання звістки юридичним відділом та керівниками громадських організацій «Гніванчани» та «Спортивна рада Гнівані» була проведена наполеглива робота з розмитнення та доставки вантажу у лікарню.

Фото без опису

     За даними помічника консула штату Вашингтон, члена ГО «Гніванчани» Анатолія Кучера, з ініціативи якого та завдяки його неймовірним зусиллям, а також фінансовій підтримці, була організована дана допомога, в контейнері відправлено понад 300 найменувань  товару на загальну суму понад 1 млн. доларів, основним серед яких є апарат МРТ. Анатолій Кучер також прибув зі Сполучених штатів у Гнівань, щоб разом з Володимиром Кулешовим та Анатолієм Дроздом  зустріти вантаж. При зустрічі в міській раді міський голова та голова ГО «Гніванчани» вручили американському гостю подяку за велику допомогу нашій громаді.

     Анатолій Кучер пообіцяв що й надалі буде намагатися допомагати своїм друзям та однокласникам Володимиру Кулешову та Анатолію Дрозду в реалізації їх планів щодо розвитку рідної йому громади. Натомість засудив тих «активістів», які своїми безпідставними плітками ледве не нашкодили гарній справі. Адже одними розмовами про продаж обладнання (який по суті не можливий згідно підписаної трьохсторонньої угоди про співпрацю між громадою Гнівані, Анатолієм Кучером та керівником благодійної компанії «International Headquarters») можна було відвернути американців від благих намірів, а попереду можливе продовження співпраці.