7 грудня 2018 року відбулося закриття 31-ї сесії Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено всьо два питання, адже попередня сесія була не закрита.

Першим розглянули « Затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Гнівань по вул. Максимовича та передача її в користування на умовах оренди ТОВ «ФЕС Енерджі Стандарт» під будівництво сонячної електростанції». Будівництво такої електростанції збільшить не тільки надходження у міський бюджет, а й створить нові робочі місця для жителів громади.

Фото без опису

Наступним питанням, яке розглянули депутати, було «Затвердження Генерального плану населених пунктів м. Гнівань та с. Грижинці». Хочемо нагадати, що попередній Генплан був затверджений ще у 1994 році та термін його законної сили сплив. Відсутність плану не дає можливості законного освоєння земель громади. Новий Генеральний план розроблений на найближчі 20 років для довгострокового планування території громади. Багато гніванчан із нетерпінням чекали затвердження нового Генплану, адже тепер вони мають можливість узаконити свої земельні ділянки та будівлі, а учасники АТО отримати земельні ділянки під будівництво житлових будинків.

За всі проекти депутати проголосували «ЗА» одноголосно, адже розуміють всю важливість вищезазначених питань, які впливають на розвиток нашої ОТГ.

Перед початком сесії депутатів, членів виконавчого комітету та працівників міськради привітали з Днем місцевого самоврядування, який відзначали 7 грудня, вихованці Дитячої музичної школи та культурні діячі громади, за що усі присутні подякували гучними оплесками!