Традиційно організовано виставку із новими відкриттями юних істориків та виставку історичної літератури у бібліцотеці. У музеї та кабінеті краєзнавства проводилися тематичні екскурсії. Одним із заходів була презентація новинок краєзнавчої літератри, зокрема книга "Гнівань", до написання якої долучилися наші учні. 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 Між учнями 9-11 класів проведено вікторину "Ерудит-кортет". На відкритому занняті гуртка "Історичне краєзнавство" було презентовано роботу шкільну роботу за 30 років. Між  7 класами проведено гру "Що?Де?Коли?", з мінімальною перевагою перемогли учні 7-А класу.

 Вихованці гуртка "Джура" презентували результати дослідницьких робіт: "Демид Бурко - герой Крут", "УГА в Гнівані".

 Проведено відкритий захід до Дня Збройних Сил України - "Історія української звитяги". Також учні обговорювали документальні фільми із серіалу "Невідома Україна".

 Рій "Єдність" вшанував Олександра Вапняра, якому б виповнився 41 рік. Проведено дебати на тему: "Армія - запорука державності".

 Козацький осередок школи організував смачний куліш.

 В музеї школи проведено квест "Артифакти Гнівані". Поблизу нашого міста знайдено унікальну посудину, яка імітує коров'яче вим'я, їй 6,5 тис. років, належить вона до часів трипільської культури.

Проведено також конкурс учнівських робіт "Мій родовід", в якому переміг Розгонюк Дмитро.

Однострій вояка УГА в 1915 року. Сотник і капелан Іван Косович, загинув у Гнівані у боротьбі з більшовиками.

Фото без опису