Перед Днем Святого Миколая вінницькі підрозділи, що дислокуються в зоні проведення операції об’єднаних сил на Сході України отримали подарунки від земляків.

За особистої ініціативи голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія було зібрано 20 тонн всього необхідного. Зокрема, фрукти, чай, кава, солодка і мінеральна вода, цукерки, печиво та інші смаколики, теплі речі й одяг. Вантаж до бійців доставила делегація з Вінниччини, а саме керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Бойко, директор департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко та керівник КП «Автопарк обласної ради» Андрій Сірак.

Фото без опису

За словами Валерія Бойка, доставка напередодні свят гуманітарної допомоги на Схід України для наших бійців, є традицією. «Щороку всі райони та територіальні громади, без винятку, долучаються до формування святкового вантажу. Цього року зібрали 20 тонн різних смаколиків та необхідних речей», - відмітив посадовець.

Сергій Вовченко, в свою чергу, зазначив, що під час поїздки на схід  все зібране було розподілено між дев’ятьма вінницькими підрозділами, що наразі перебувають в зоні ООС. «Подарунки отримали вінницький розвід батальйон, військова служба правопорядку Вінницької області, Управління СБУ, дві військові частини 3008 та 3028, Нацполіція, вінницький військовий госпіталь, 59 бригада та підрозділ штабу ВПС», - прокоментував Сергій Вовченко.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня відбувалося формування  гуманітарного вантажу бійцям, що знаходяться на передовій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Джерело - Вінницька ОДА