Одним із найбільш очікуваних зимових свят є Новий рік — пора привітань, подарунків та незабутніх вражень. І дорослі, і діти чекають казкових чудес, веселощів, сміху та радості.

Фото без опису

Фото без опису

З 26 по 28 грудня учні НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія №2» поринули у святкові дійства з казковими героями та веселими забавами.

 Новорічне свято для учнів 1-4-х класів було проведено за мотивами мультфільму «Крижане серце», сценарій якого підготувала Дуб Анастасія (учениця 11 класу), а музичний супровід та фонові закладки – Левкун Даша (учениця 11 класу) та Омельянова А.В. (учитель музичного мистецтва).  Головними героями дійства були  учні 11 класу.

 Діти з казковими героями  водили хороводи, співали пісні, та вітали присутніх своїми музичними композиціями. Новорічне свято закінчилось святковою дискотекою та подарунками від Дідуся Мороза. 

Фото без опису
 

Для учнів 5-6-х класів була проведена гра «Новорічний калейдоскоп», яку підготували педагог-організатор Богацька О.А. та учитель музичного мистецтва Омельянова А.В. Провели захід учні 11 класу: Відьма (Дуб А.), Янгол (Сотнікова О.), Дід Мороз (Катеринюк В.), Снігуронька (Мельник М.). Гра складалась з трьох турів та фіналу, під час гри учні відповідали на запитання, виконували конкурсні завдання та дарували новорічні музичні сюрпризи для глядачів. Після чого Дідусь Мороз та Снігуронька за результатами гри обрали кращу команду в номінації «Найкмітливіші учні 2018», «Найсміливіші учні 2018»  та «Найкреативніші учні 2018». Свято завершилось міні-дискотекою та позитивним настроєм.

Фото без опису

Учні 7-8-х, 9-11-х класів завітали на новорічні вечорниці. Весело розважали публіку  Чорт (Савчук А.А., учитель історії) та Солоха (Лавренчук В.М., учитель іноземної мови (7-8 кл.), Григорук Н.Д., учитель української мови та літератури (9-11 кл.)). Команди учнів брали участь у різноманітних конкурсах, інсценізували казки на сучасний лад, демонстрували свої вокальні та хореографічні здібності, проводили сучасний урок. Переможців нагороджували призами Святий Миколай (Жадан О., учень 10-Б класу) та Снігуронька
(Барткова В.Я., учитель іноземної мови). І, звичайно ж, вечорниці завершилися танцями.

Казкова атмосфера святкових заходів подарувала школярам чудові враження, позитивні емоції та новорічний настрій. Сподіваємось, що Новий рік принесе в домівки кожного учня лише добро та радість.