Нещодавно в приміщенні Могилівського будинку культури розпочав свою роботу клас з англійської мови. На сьогоднішній день у класі займається майже 70 дітей з сіл Могилівки та Демидівки. Ініціатором та організатором класу була завідувачка будинку культури Анна Пантя. 

Фото без опису


Як завжди, ремонтні роботи проводили власними силами та силами батьків. Спонсорську допомогу для облаштування класу, а саме: придбання меблів, будівельних матеріалів та ін., надав депутат Гніванської міської ради Володимир Прідолоба, який завжди долучається до подібних справ, що стосуються розвитку дітей та громади загалом. Даний клас також використовують для занять по вокалу та проведення різноманітних гуртків. До речі, синтезатор для музичних занять придбало ТОВ «ОДЕМО», в особі Кулешір Михайла Михайловича.
Анна Пантя, діти та їхні батьки щиро вдячні меценатам за таку допомогу, адже тепер юні жителі мають змогу в комфортних умовах вивчати англійську мову, займатися вокалом та проводити час на гуртках. Зі слів завідувачки, вже з березня 2019 року у класі розпочнуть викладати і польську мову.
Дякуємо за добрі справи та бажаємо успіхів!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису