5 лютого в залі засідань відбулася чергова сесія Гніванської міської ради.
На розгляд депутатів було винесено 48 питань. Багато із них стосувалися передачі майна бюджетним установам громади. Не менш важливими питаннями були: затвердження фінансових планів на 2019 рік КНП Гніванська міська лікарня, КП «Гніваньводопостач» та КП «ДЕМО»; затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Гнівань на умовах оренди ТОВ «ФЕС Енерджі Стандарт» під будівництво сонячної електростанції; затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво мережі зовнішнього освітлення дороги на відрізку від траси Вінниця – Гнівань - Тиврів до вул. Зоряної в м. Гнівань» та ін.

Фото без опису


Також депутати міської ради затвердили Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у Гніванській ОТГ. Адже громадський бюджет надасть можливість кожному жителю громади брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення ОТГ та/або голосування за них. Відтепер мешканці громади самостійно пропонуватимуть та обиратимуть на що саме витратити частину коштів міського бюджету.
Більш детальну інформацію про всі проекти рішень сесії ви можете дізнатись на офіційному сайті міської ради у розділі "Офіційні документи".

Фото без опису