З 28.01 по 01.02.19 в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2» м.Гнівані проходив тиждень іноземних мов.

Учні взяли активну участь у конкурсі на кращу проектну роботу «Why I study Foreign Language».Переможцями стали: Мороз Крістіна (2(6)-В клас), Слинько Анна (4(8)-Б клас), Сурагіна Дарина (9-А клас),  Касіян Володимир     (5(9)-В клас),  Григоришена Надія (5 (9)-В клас), Боцвін Марія (5(9)-В клас), Сідлак Віолета  (2(6)-Б клас), Вишкварка Анастасія (2(6)-Б клас).

Учні 8,9-х класів із задоволенням демонстрували свої знання з англійської, взяли участь в інтелектуальній грі «Найрозумніший». Вони вправно справлялися із запитаннями з країнознавства, демонстрували знання про систему освіти в Британії та давали відповіді на загальні запитання.

Команда учнів 8-В класу зайняли І місце.

ІІ місце – команда учнів 8-Б.

ІІІ місце – команда учнів 8-Б.

Серед учнів 9-х класів переможцем стала команда 9-Б.

ІІ місце зайняла команда учнів 9-В, ІІІ місце – команда учнів 9-Б.

Учні 6-х класів завзято змагалися в грі з німецької мови «Інтелектуальний марафон».

І місце – 2(6)-Б клас.

ІІ місце – 2(6)-В клас.

ІІІ місце – 2(6)-А клас.

30 січня 6 команд 5-6 класів взяли участь у грі - квесті  «Funny train». Учні демонстрували свої знання з англійської і німецької мови, кмітливість, спритність, вміння працювати в командах. З великим задоволення вони розгадували загадки, розв’язували кросворди, складали «Bingo». 

Найспритнішими і найкмітливішими були учні команди «Лимон-чемпіон» (5-В клас) і зайняли І місце.

ІІ місце зайняли учні 5-Б класу. ІІІ місце розділили учні 6-Б та 6-В класу.

Учні 4,5,6-х  класів із задоволенням взяли участь у конкурсі «Spelling Bee». Юні знавці англійської мови змагалися у вмінні швидко «проспелінгувати» слова.

Переможцями стали такі учні: Мельникова Діана (1(5)-В), Постемська Вероніка (2(6)-В), Самойлов Адріан (4-В).

Учні 8-11 класів з допомогою вчителів англійської та німецької мови підготували й провели музично-літературну кав'ярню «Англійські та німецькі поети про кохання». Більше 30 учнів декламували вірші, сонети англійською і німецькою мовою, співали пісні відомих виконавців, виконували музичні композиції на гітарі, показували уривки з п’єси В. Шекспіра «Ромео і Джульєтта», танцювали класичні та сучасні танці.

Усі в черговий раз переконалися, що вивчення іноземних мов – це не лише велика праця, а й задоволення, яке можна отримати самому  й подарувати іншим.