7 лютого у смт. Літин відбувся Відкритий чемпіонат Літинської ДЮСШ з Тхеквондо ВТФ серед юнаків та дівчат 2005-2007 р.н., 2008-2009 р.н., 2010-2011 р.н., та дітей 2012 – 2013 р.н. У чемпіонаті взяли участь представники Літина, Гайсина, Вінниці, Сутиски, Гнівані, Шершні, Демидівки і Тиврова. Загалом це понад 150 учасників.

Фото без опису

Кращі визначалися у всіх вікових групах, які виступали в олімпійській програмі. Було розіграно 120 комплектів нагород – у розділі керугі (поєдинки).
Збірна Тиврівщини, яка складалась з 27 спортсменів, гідно змагалась за п`ядестал слави і у запеклій боротьбі, здобувши 25 нагород різного ґатунку, посіла почесне перше місце!

Чемпіонами змагань, завдяки своїй наполегливій праці стали: Колчак Марк, Панченко Владислав, Огороднік Ілля, Комоса Андрій, Качуринський Тимур, Дрозд Олександр, Наумова Юлія, Козленко Сергій, Романов Денис, Мальована Яна і Бєлий Дмитро, срібними призерами Огороднік Ігор, Слічний Олексій, Тичук Ілона, Тичук Владислав, Ліщишина Анна, Чорнописький Денис і Штодько Владислав, бронзовими медалістами стали Шевчук Іван, Бодопростий Рустам, Базяк Євгенія, Волобуєв Богдан, Самодуров Андрій, Демянчук Богдан та Мірошник Владислав. Загалом 11 золотих медалей, 7 срібних і 7 бронзових.
      Щиро вітаємо наших юних тхеквондистів, тренерів та батьків з їхніми перемогами!!!