17 березня 2019 року відбулися загальні збори жителів сіл Могилівка та Демидівка. На засідання було винесено два питання,а саме:

- підсумки соціально-економічного розвитку сіл Могилівка та Демидівка в складі Гніванської ОТГ у 2018 році та завдання щодо подальшого розвитку;

- заходи щодо покращення постачання мешканцям сіл питної води та встановлення економічно обґрунтованих тарифів на водопостачання.

Фото без опису

На зборах про проведену роботу звітував міський голова, староста та депутати сіл. Не обійшлося і без гострих питань, які стосувалися тарифів на водопостачання для населення. Під час дискусії міським головою було запропоновано створити робочу групу з мешканців сіл задля вивчення та внесення пропозиції нового тарифу на воду, з чим жителі погодилися та відразу ж на засіданні обрали голову й членів комісії. Робоча група розпочала свою роботу одразу ж після завершення зборів, і буде працювати до кінця наступного тижня, аби новий тариф винести на затвердження сесії міської ради. Якщо тариф не буде прийнятий, то через заборгованість за електроенергію КП "ДЕМО" буде відключено електропостачання, що несе за собою загрозу відключення водопостачання для населення.