20 березня 2019 року на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2» відбулися збори батьків майбутніх першокласників на тему «НУШ або Перезавантаження за новим Стандартом». Для батьків пролунав гімн школи-гімназії у виконанні хору учнів 5-8 класів.

Фото без опису

Розпочала батьківські збори директор школи-гімназії Ірина Казимирівна Бондарчук. Вона познайомила присутніх із Статутом школи, з особливостями навчання в початковій школі, режимом роботи та харчування учнів, надала інформацію про вимоги щодо зарахування дітей до першого та відповіла на запитання батьків.

Фото без опису

 Заступник директора з навчально-виховної роботи Таміла Василівна Бабійчук розповіла присутнім про особливості освітнього процесу в першому класі та про новий Державний стандарт початкової освіти.

Вчитель початкових класів Тетяна Віталіївна Ясінська надала поради щодо перевірки психологічної та педагогічної готовності дитини до навчання у школі та швидшої адаптації першокласників. Також вона запропонувала вправи для розвитку пам’яті, мислення та дрібної моторики рук і розповіла про важливість співпраці між батьками учнів та вчителями.

Мисечко Антоніна Андріївна, вчитель початкових класів, познайомила батьків із структурою уроку в НУШ та продемонструвала фрагмент ранкової зустрічі з учнями, що є невід’ємною частиною початку дня кожного першокласника. 

Фото без опису

Батьківські збори стали цінним надбанням педагогічної взаємодії школи з батьками майбутніх першокласників.

Адміністрація школи