22 березня 2019 року в Гніванському міському будинку культури відбулися загальні збори мешканців Гніванської об’єднаної територіальної громади, на яких звітували про виконану роботу у 2018 році міський голова Володимир Кулешов та начальник поліції Володимир Василик.

Фото без опису

На зборах були присутні голова Тиврівської райдержадміністрації Віктор Бойко, депутати та працівники міської ради, голови громадських організацій, а також бійці АТО, серед яких гніванчанин, боєць 9-го окремого мотопіхотного батальйону Юрій Кабаков. Він за дорученням командира батальйону полковника С. Котенко вручив подяки Володимиру Кулешову, Віктору Берещуку та Анатолію Дрозду за постійну активну допомогу та візити на передову. А голова Тиврівської РДА зачитав нагородження Верховної Ради України ветерану праці, учасниці підпільно-партизанського руху Другої світової війни Радецькій Валентині Тимофіївні. А також нагороди за подвиг і мужність своїх батьків та дідів отримали четверо мешканців громади.

Фото без опису

 Володимир Кулешов презентував присутнім звіт в фотознімках, таблицях та графічних зображеннях робіт у 2018 році, а також окреслив плани розвитку громади на 2019 рік.

Фото без опису

У своєму звіті начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик наголосив на пріоритетних напрямках роботи  та зазначив проблемні питання, які виникають під час виконання  службових обов’язків. Також очільник поліції застеріг присутніх про шахрайські дії в мережі Інтернет, та в телефонних аферах, що на сьогодні широко використовуються зловмисниками.

Фото без опису

Володимир Кулешов запросив мешканців громади до створення громадянського суспільства в Гніванській ОТГ, як ефективного та конструктивного механізму розвитку громади.

Фото без опису