Сесія розпочалася із виступу мешканки міста Людмили Маліцької, яка запросила депутатів та всіх небайдужих долучитися до прибирання лісу, яке 6 квітня о 12.00 год. організовують жителі вулиць Європейської, Я. Мудрого, Квітневої та Лисенка. Міський голова пообіцяв сприяти в прибиранні, а також надати мішки та спецтехніку для вивезення зібраного сміття.

Фото без опису

На розгляд депутатів було винесено 29 питань, основні з яких: внесення змін до розпису місцевого бюджету Гніванської міської об’єднаної територіальної громади та виділення коштів; внесення змін до фінансового плану на 2019 рік КНП "Гніванська міська лікарня"; передача об’єкта нерухомого майна – приміщення котельні по вул. Соборній, 43, з балансу КП «Гніваньводопостач»  на баланс Гніванської міської  ради; затвердження  проектно-кошторисної документації  «Реконструкція  дорожнього  покриття вул. Шевченка в м. Гнівань»; розроблення проекту  землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту  сіл Демидівка та Могилівка, а також коригування тарифу на водопостачання та водовідведення для КП «Гніваньводопостач» і встановлення тарифу на водопостачання для КП «ДЕМО».

У зв’язку із зростанням вартості електроенергії, ставок податку на надра та спецводокористування, амортизаційних витрат, збитковістю  КП «Гніваньводопостач» депутатами було вирішено затвердити з 1 квітня 2019 року для комунального підприємства тарифи на водопостачання та водовідведення у сумі 16,65 грн./м3 та 10,56 грн./м3 відповідно.

Нагадуємо, що на останніх загальних зборах мешканців сіл Демидівки та Могилівки міським головою було запропоновано створити робочу групу задля вивчення тарифу на водопостачання у вищевказаних селах. Після тривалого та детального вивчення робоча група надала свій висновок про економічно-обґрунтовану ціну на водопостачання. Тому з 15 квітня для КП «ДЕМО» встановлено тариф  на централізоване водопостачання – 19, 25 грн./м3 (замість 26 грн попереднього тарифу), який депутатами було затверджено на цій сесії.

 

Більш детальну інформацію про всі проекти рішень сесій та виконкому ви можете дізнатись на офіційному сайті міської ради у  розділі "Офіційні документи" за посиланням https://gnivan-miskrada.gov.ua/docs/