Вчора, на запрошення депутата міської ради Володимира Михайловича ПРІДОЛОБИ, територіальну громаду села Могилівки відвідав Гніванський міський голова Володимир Володимирович КУЛЕШОВ. Під час перебування в громаді міський голова ознайомився з ходом робіт з капітального ремонту (асфальтування) вулиці Першотравневої, комплексної реконструкції центральної площі села, будівництва водогонів, поточного ремонту Будинку культури, розв'язання проблем довкілля, зокрема поводження з твердими побутовими відходами. Міський голова позитивно оцінив проведену роботу та гарантував усіляку підтримку депутатам міської ради, в першу чергу Володимиру ПРІДОЛОБІ, та громаді, яка активно включилась у проведення заходів.

Фото без опису


За підсумками перебування в громаді міський голова дав ряд доручень, реалізація яких розпочалась одразу. Так, вчора в громаді перебували начальник відділу земельних ресурсів та житлово-комунальних питань Валентина Михайлівна РОВІНСЬКА та в.о. директора КП "Гніваньводопостач" Віталій Зігмундович МІСЕЦЬКИЙ. Разом з ними обійшов усі вулиці села та визначили місця, в яких мешканці зможуть "здати" зібране ними сміття. Скоро у громадах сіл Могилівки та Демидівки буде запроваджено ТАКИЙ ПОРЯДОК ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ (СМІТТЯМ), за яким громадяни зможуть очікувати автомобіль, який збирає сміття у визначених місцях у КОНКРЕТНО ВИЗНАЧЕНИЙ ЧАС та "здати" його. Переконаний, що це суттєво покращить стан довкілля. Вже сьогодні, на мою думку, стан довкілля вдалось покращити В СЕРЦІ СЕЛА, площа якого знаходиться в стані комплексної реконструкції. ПРИБРАНО ТА ВИВЕЗЕНО В ІНШЕ МІСЦЕ БАГАТОСТРАЖДАЛЬНИЙ ПРИЧІП ДЛЯ СМІТТЯ, який знаходився прямо перед вікнами нещодавно створеної хореоргафічної студії Будинку культури. Причіп встановлено на спеціально облаштованому майданчику (з тильної сторони сараїв так званого "колгоспного будиночку"), куди мешканці житлового масиву на площі Перемоги зможуть винести тверді побутові відходи. Майданчик вдалось облаштувати за підтримки ТОВ "Демидівський граніт". 
Вчора також ліквідовано вирву на вулиці Березневій (у напрямку виїзду з села Могилівки на Ворошилівку), яка утворилась там через рельєф місцевості, що ще більше ускладнилось після будівельних робіт з облаштування водогону у цій частині села. З цього питання мешканці вулиці Березневої звертались до мене, як до старости, депутата міської ради Зінаїди Михайлівни БІЛОКОНЬ. Знав про цю проблему також і міський голова. Сьогодні декілька мешканців цієї вулиці, під час перебування там представників міської ради та старости, настійливо наполягали на негайному вирішенні цієї проблеми. Допоміг її вирішити депутат міської ради Володимир ПРІДОЛОБА. Два доставлених до місця вирви автомобілів просіву та спеціальна техніка ПП "Пегаз", яка в даний час будує водогони в селі та техніка міської ради ВИРВУ ЛІКВІДУВАЛИ ТА ВУЛИЦЮ БЕРЕЗНЕВУ ЗРОБИЛИ ПРИДАТНОЮ ДЛЯ ПРОЇЗДУ ТА ПІШОХОДНОГО РУХУ, в тому числі п'ятьох дітей, які проживають на цій вулиці. 
ПЛІДНИМ БУВ ДЕНЬ. Переконаний, що все що зроблено вчора та протягом останнього року стало можливим тому, що МИ МАЄМО МОЖЛИВІСТЬ ЖИТИ СЬОГОДНІ В ПОТУЖНІЙ ОБ'ЄДНАНІЙ ГРОМАДІ, ЯКА Є САМОДОСТАТНЬОЮ, МАЄ ГАРНИЙ ПОТЕНЦІАЛ НА МАЙБУТНЄ. ОДНАК, НАЙГОЛОВНІШИЙ ЇЇ ПОТЕНЦІАЛ - ЦЕ КОМАНДА ОДНОДУМЦІВ, ЯКА ПРАЦЮЄ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ РІВЕНЬ КОМФОРТНОГО ПРОЖИВАННЯ В ГРОМАДІ ЇЇ МЕШКАНЦІВ СТАВАВ ЩОДЕНЬ КРАЩИМ. НЕХАЙ УСІМ НАМ У ЦЬОМУ ДОПОМОЖЕ ГОСПОДЬ БОГ!

Староста сіл Ю.Мельник