З метою всебічного напрацювання навичок та дій під час надзвичайних ситуацій учасників освітнього процесу, формування у  дітей та учнівської молоді відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розпізнання та оцінки небезпеки, вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій в учнів та працівників освітніх закладів, забезпечення високої організованості, якісного  проведення всіх заходів з цивільного захисту, практичного відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок, отриманих під час вивчення теорії з основ здоровя, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту,

Фото без опису

а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та особового складу позаштатних формувань освітнього закладу, педагогічного складу і учнів освітнього закладу в цілому як об’єкта  цивільного захисту при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру 25 квітня у НВК пройшов День цивільного захисту.

Розпочався він збором керівного, командного складу. Протягом Дня проходив  огляд структурних ланок ЦЗ та дій за призначенням. 

Класними керівниками проведено виховні години, вікторини, ігрові вправи, комбіновані уроки, екскурсії, бесіди, години спілкування, інсценізації, спортивно-інтелектуальні розваги  присвячені питанням цивільного захисту:

Фото без опису

Фото без опису

Заняття з медико-санітарної підготовки в 6-А, 9-Б, 9-В, 10-Б класах були проведені класними керівниками  і медичним працівником НВК С.В. Зеленчук.

Фото без опису

Проведено Спеціальні об’єктові тренування формувань цивільного захисту на тему: «Дії особового складу невоєнізованих формувань при евакуації».

Фото без опису

День ЦЗ у школі був чітко спланований, добре організований, пройшов на високому рівні. Дякуємо всій шкільній громаді за організованість, дисциплінованість, міцні знання та гарно проведений День цивільного захисту.

Адміністрація школи