74-у річницю з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили 9 травня в нашій громаді. В міському будинку культури зібралися учасники бойових дій тих часів, трудові колективи установ, організацій та підприємств міста, учні та вчителі шкіл, щоб взяти участь у мітингу-реквіємі, вшанувати пам’ять загиблих у війні та привітати ветеранів, яких, на жаль, з кожним роком стає все менше.


Зі словами вдячності за військовий подвиг у роки війни, щирими побажаннями миру, злагоди та благополуччя до усіх присутніх звернувся міський голова Володимир Кулешов. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв у 1939-1945 рр. 
Святковою ходою присутні на мітингу пройшлися центральною вулицею м. Гнівань, поклавши квіти до пам’ятних знаків Великої Вітчизняної війни.
Дякуємо КЗ «Калина» за організацію й проведення свята та усім, хто брав участь у святковому концерті, а також КЗ «Простір» за виготовлення імпровізованих маків, які є символом Дня Перемоги, та міській бібліотеці за виставку "Згадаємо героїв-земляків".
Пам’ятаємо героїв та дякуємо вам за перемогу!