З метою гідного вшанування подвигу  Українського народу в Другій світовій війні, увічнення пам’яті про загиблих воїнів та жертв війни в навчально-виховному комплексі  для учнів 6-10-х класів  було проведено лінійку-реквієм присвячену Дню пам'яті та примирення.

Фото без опису

Учні 10-А класу (класний керівник  Мельник Н.В.) підготували літературно-мистецьку композицію «Свіча пам’яті» та закликали присутніх в цей день вшанувати живих: тих, хто пройшов страшне горнило Другої світової війни; тих, хто нині боронить нашу свободу та незалежність; тих, хто жертвуючи своїм життям, доводить, що українці — сильна нація, яка зуміє вистояти перед будь-якими випробуваннями. Коваль О.І., учитель історії виступив із заключним словом та нагадав присутнім про героїчне минуле нашого народу.

Фото без опису

Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Адміністрація НВК