Лісівники ДП «Вінницький лісгосп» давно тісно співпрацюють з Грижинецькою школою учнівським лісництвом «Зелений світ». Юні лісівники цього відомого в Україні навчально-освітнього закладу досить серйозно зарекомендували себе в Україні й області. Грижинецька ЗОШ І-ІІ ступенів  має статус екошколи. Учнівське лісництво тут створено 2010 році тому є постійними учасниками обласних зльотів учнівських лісництв і постійно виборюють там призові місця. Різноманітні природоохоронні та екологічні акції для учнів школи вже стали доброю традицією.  Вихованці учнівського лісництва «Зелений світ» вміють любити та берегти природу і ліс, озеленили територію школи. 

Фото без опису

Директор ДП «Вінницький лісгосп» В.В. Попельнюк наголошує, що збереження лісу – дуже важлива місія для кожної людини. І починати її виконувати потрібно ще зі шкільної парти. Тому лісівники Вінницького держлісгоспу приділяють особливу увагу лісівничо-просвітницькій роботі з учнями.

Фото без опису

В цей день на лісовій ділянці Гніванського лісництва біля села Грижинці юні лісівники садили ліс разом з лісничим Гніванського лісництва С.О.Лісніченко , педагогом-наставником І.Ю.Бенедик та директором школи Ю.Г.Могер. 

Фото без опису

Головний лісничий Є.В. Лісніченко та прес секретар Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарста С.Т. Вовк  провели для членів учнівського лісництва урок природи.

Головний лісничий ДП «Вінницький лісгосп»  Є.В. Ільченко щиро подякував педагогам, лісівникам за співпрацю, юним друзям природи, лісу – за роботу, за активну участь в природоохоронних заходах. Кипіла робота в дитячих і дорослих руках: на лісовій ділянці площею 1,9 га створили культури дуба звичайного і модрини європейської. Більше трьох тисяч маленьких саджанців через десятки років стануть високопродуктивним дубово-модриновим лісом!

Адміністрація школи