Від щирого серця вітаємо учнів та вчителів шкіл зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року! Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 19 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ?????°?????±?° ?? ???° ???»?????µ


Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 10 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ?????????? ?? ???° ???»?????µ


Сердечно дякуємо вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Фото без опису

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 26 ???µ?»?????µ??, ?? ?????? ???????»?µ ???°?????? ???????????????????°, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????