29 травня весело та незвичайно попрощалися із початковою школою учні 4-В класу. Навіть примхлива погода не зіпсувала настрою присутнім. На цьому святі зустрілися  біль розлуки і світлі надії, сум розтвання із однокласниками і радість зустрічі з майбутнім. Але це не кінець, а тільки початок. Це перехід на нову сторінку життя.

  Бальні сукні та костюми вирішили замінити улюбленими джинсами та футболками, які діти розмалювали власноруч. Яскраві враження та емоції діти отримали від інтелектуальних конкурсів, веселих завдань та незвичних випробувань.

  Запозичивши традицію в випускників старшої школи, учні спалили розклад своїх занять та загадали бажання. Також пообіцяли бути розумними, відповідальними та допитливими до кінця навчання в школі, давши клятву випускника 4-го класу.

  Родзинкою свята стало неочікуване привітання учнів один одного та усіх присутніх. Діти без допомоги дорослих підготували цікаві художні номери: танці, пісні та театральні сценки. Цей незвичайний подарунок від дітей та батьків надовго запам’ятається усім присутнім.

Адміністрація школи