З першого дня об’єднання Гніванської та Демидівської громад однією з основних проблем, яка потребує негайного вирішення, є стан державної дороги місцевого значення, що з’єднує два населених пункти. Крок за кроком ця проблема вирішується. До її вирішення долучається комерційний директор "Демидівського кар’єру", депутат Гніванської міської ради Володимир Прідолоба та міський голова Володимир Кулешов.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ?????»???????????? ?????»?µ??????, ???µ???µ????, ???µ?±?µ??????, ???µ?±?? ?? ???° ???»?????µ

Саме завдяки їхнім активним переговорам з відповідальними особами Вінниччини та фінансової і матеріальної співучасті (щебінь, відсів та кошти) проводяться ремонтні роботи. Так в минулому році завдяки спільним зусиллям міської ради та служби автомобільних доріг було відремонтовано близько 800 м найгірших ділянок цього шляху. Не призупинилися роботи і в цьому році. Ремонтуються наступні ділянки: в’їзд в Демидівку з боку Браїлова, район мосту і сам міст через р. Рів, поворот по вулиці Гоголя. Після цього роботи будуть проводитися в селі Могилівка.