Проводяться ремонтні роботи аварійного водогону по вулиці Рильського у місті Гнівані. Фінансування проводиться 50 на 50: мешканці платять за матеріали, а КП «Гніваньводопостач» виконує роботи. І хоча домовленості в більшій частині співпраці виконуються, однак є певні затримки, в яких окремі мешканці не задоволені проведенням робіт, звинувачуючи при цьому і міську раду.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?? ?????? ???????»?µ ?????»???????????? ?????»?µ??????, ?»?????? ??????????, ???µ?±?µ?????? ?? ???° ???»?????µ

Міський голова вирішив самостійно розібратися в даній проблемі і з’ясував, що затримки відбуваються через незлагоджені інформаційні дії учасників процесу. Так комунальники у затримці звинувачують мешканців вулиці через невчасну закупку комплектуючих, а мешканці - комунальників, що вони їм не надають інформації що саме купувати. Володимир Кулешов дав усне розпорядження начальнику будівельного сектору Гніванської міської ради чітко організувати роботу.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ??????????, ???µ???µ????, ???°?????µ?????µ, ???µ?±??, ???° ???»?????µ ?? ?????????????°

Допомагають у виконанні завдання і інші служби. Так ДПРЧ (пожежна частина) під керівництвом Р. Носова завжди надає необхідну допомогу. Так і цього разу потрібно було викачати дощову воду з колодязя, в якому заплановане приєднання водогону. Працівники служби виконали завдання обладнанням, яке було придбане їм за кошти громади. Дякуємо всім за співпрацю!

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???° ???»?????µ ?? ?????????????°