Цього року у Гніванській ОТГ в ніч з 6 на 7 липня біля Блакитного озера в с. Могилівка святкували одразу два великих свята – День села та Івана Купала. За традицією дане свято відзначають з піснями, танцями, розвагами поблизу водоймищ та під звук приємного потріскування багаття. І пісні, і танці, і гуморески, для тих, хто прибув на свято, були вдало організовані працівниками культури, меценатами, спонсорами за підтримки місцевої влади. Безліч подарунків від спонсорів свята отримали десятки мешканців та гостей, які взяли участь у розіграші лотереї.

З вітаннями та побажаннями подальшого розвитку села, добробуту та злагоди виступив голова громади Володимир Кулешов, а староста сіл Могилівка та Демидівка Юрій Мельник зазначив, що об’єднавшись з містом, село почало своє відродження та процвітання.

Як і завжди, польова кухня пригощала гостей свята, а майстер-класи з боді-арту, батути та атракціони радували дітей. Кожен знайшов заняття по душі!

Завершенням святкування стало піротехнічне шоу та різнобарвний салют, що виднівся далеко за межами Могилівки.

Дякуємо усім організаторам та учасникам святкового концерту, спонсорам та меценатам свята, та особисто заступнику директора ТОВ "Демидівський граніт", депутату Гніванської міської ради Володимиру Прідолобі за сюрпризи та створення незабутньої атмосфери!