Продовжуються роботи з прочистки системи відведення дощових вод, яка розташована під місцевою дорогою загального користування в місті Гнівань по вул. Соборній. Необхідність вирішення цього питання виникла багато років тому, адже дана система збудована ще у далеких 80-х. Та за браком коштів у бюджеті та нагальністю вирішення інших питань, до неї не приступали. За цей час, що там тільки не збиралося: і асфальт, і бетон, і арматура, земля, болото, ганчір’я і т д. Спеціалізованими організаціями було запропоновано виконання робіт за суму, яка перевищувала 300 тис. грн. При вивченні цього питання секретарем міської ради Андрієм Висідалком було запропоновано дану роботу зробити своїми силами. На сьогодні вже почищено 18 колодязів, приступили до прочищення самої труби.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ???µ???µ????, ???µ?±?? ?? ???° ???»?????µ

Дякую начальнику ДПРЧ-6 (м. Гнівань) Р. В. Носову, голові правління ВАТ «Гніванський кар’єр» Берещуку В.О., керівнику КП «Гніваньводопостач» Месецькому В.З. за сприяння в роботі та секретарю міської ради Висідалку А.Т. за організацію роботи, яка дозволить зекономити значну суму бюджетних коштів.