Перше вересня — початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом, адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, що прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось він — перший. Із нього розпочинається цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Фото без опису

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників нової української школи, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Учні 11-х класів щирими побажаннями  вітали першокласників та короваєм благословили на успішне навчання. На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці.

Фото без опису

Бажаємо аби цей день  запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік!

Фото без опису

Адміністрація школи