Не дивлячись на вихідний (неділю) сьогодні на прохання старости та завідувачки Могилівської філією Центру культури та дозвілля Гніванської міської ради "Калина" Ані ПАНТІ до Могилівського Будинку культури прийшли небайдужі могилівчани, щоб продовжити роботи з капітального ремонту вестибюля та глядацької зали.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ???»???±?°?µ??????, ??????????

Сьогодні знадобився досвід тих, хто знається на роботах з обшивання стін гіпсокартоном та монтажу підвісних стель. А ще потрібно було облаштовувати електроживлення приміщень.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????, ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????

Приємно, що на прохання старости та Ані ПАНТІ в роботах взяли участь знанні в селі працівники з такого виду ремонтних робіт, а саме Володимир САНАТОС, Юрій МАРЧУК, Віталій КАПУЛА, Олександр ТУРЧИНСЬКИЙ та Олександр БОРЩ. Завдяки їх досвіду та невтомній праці вдалось зробити великий обсяг робіт з облаштування приміщення майбутнього ПРОЗОРОГО ОФІСУ, де будуть здійснювати прийом громадян староста і діловод та надаватимуться адміністративні послуги населенню.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

Обшиввли стіни гіпсокартоном також Сергій КІДРУК та Дмитро ОЛІШЕВСЬКИЙ. Гарно працювали ті, хто готував приміщення до ремонту та прибирав будівельне сміття Ярослав БЕГАС, Андрій ГОЛОВІН, Алла РИПКО та Оля ЛІСОВА. Монтувати каркас для стелі глядацької зали Олександру БОРЩУ допомагав Василь МИХАЙЛИК. Нажарила смачних дерунів та накрила обідній стіл для усіх учасників робіт завідувачка Могилівською бібліотекою Ніна БРІЦОВА. Запалювала усіх своєю невгасаючою енергією та трудилась нарівні з усіма Аня ПАНТЯ. Приємно було бачити серед працюючих свою дружину Олену, яка виконувала підсобні роботи, а згодом пофарбувала лавочки на центральній площі біля Будинку культури, допомогла у прибиранні вулиці біля памятника та посапала клумби. Непомітно промайнув цей вихідний, але душа радіє за те, що зроблено ще один крок до завершення ремонту Будинку культури та створення на його базі Народного дому, де знайдуть задовільнення своїх культурно-просвітницьких та спортивно-масових потреб усі мешканці села Могилівки - від найменшого до найстаршого. Знаю, що ця ідея давно не дає спокою не тільки мені, але й міському голові Володимиру Володимировичу КУЛЕШОВУ.

???µ?? ?????????°?????? ????????.

Твердо переконаний, що такі НАРОДНІ ДОМА будуть створені у кожному населеному пункті Гніванської міської об'єднаної територіальної громади. БЕЗЦІННИМ Є ТЕ, ЩО ТАКІ ДОМА СТВОРЮЮТЬСЯ ПРАЦЕЮ ЖИТЕЛІВ СЕЛА, ТОМУ ВОНИ ВОІСТИНУ БУДУТЬ МАТИ ПРАВО НАЗИВАТИСЯ НАРОДНИМИ ДОМАМИ. Нехай нам у цьому допоможе Господь Бог.

Юрій Мельник