10 вересня в залі засідань районної державної адміністрації відбулась нарада з питань організації осіннього призову юнаків до лав Збройних Сил України, під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Володимира Вітюка та військового комісара Тиврівського районного військового комісаріату Олега Чорного.

 ???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????, ?????????????°?? ?? ?? ???????µ???µ??????
Участь в роботі наради взяли начальник Тиврівського ВП ГУНП у Вінницькій області Анатолій Присяжнюк, начальник Гнівнського ВП ГУНП у Вінницькій області Володимир Василик, голови територіальних громад району та особи, відповідальні за ведення військового обліку міської, селищних, сільських рад.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 7 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Вітюк представив присутнім новопризначеного військового комісара Тиврівського районного військового комісаріату, майора Олега Степановича Чорного.

З питань підготовки до чергового осіннього призову та аналізу виконання проведених заходів доповідав військовий комісар Олег Чорний.

Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Тиврівського районного військового комісаріату майор Олександр Кушнір доповів про відповідальність посадових осіб органів місцевого самоврядування щодо невиконання вимог законодавства з питань військового обліку та оповіщення призовників та військовозобов’язаних, вказав на необхідність виконання усіх завдань, які стоять перед районом, та на недоліки в роботі з організації призову.